Je bent zwanger! Welkom bij onze praktijk. Er breekt een mooie, maar soms ook spannende periode aan, waarin we jullie graag willen begeleiden.

Ons team bestaat uit drie verloskundigen, tijdens de zwangerschap zul je ons alle drie ontmoeten, zodat je ons allemaal leert kennen. Wij beschikken over een ruime en moderne praktijk, met de nieuwste echoapparatuur waarmee we ook 3/4D echo’s kunnen maken.

Tijdens de zwangerschap zul je regelmatig bij ons op spreekuur komen. In het begin van de zwangerschap om de vier weken en naarmate de zwangerschap vordert aan het eind zelfs elke week. We begeleiden je bevalling thuis bij jou in Zuidbroek, maar gaan ook met je mee naar het ziekenhuis. Wij werken samen met het OZG in Winschoten, het Refaja in Stadskanaal en het UMCG en MZH in Groningen. Na de geboorte van jullie kindje komen we nog meerdere keren thuis langs voor de controles, adviezen en hulp bij o.a. borstvoeding. Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we je graag nog een keer terug op de praktijk voor de nacontrole.

Heb je vragen bel ons gerust of meld je online aan via onze site.