Wij staan voor een persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap, waar professionele zorg en wederzijds vertrouwen centraal staan. Deze zorg bieden wij aan op een kleinschalige manier. Wij zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van een persoonlijke band de uiteindelijke bevalling ten goede komt. Daar nemen wij dan ook graag de tijd voor. Tijdens de zwangerschap leer je ons dan ook allemaal kennen.

Uiteraard voldoen wij aan alle kwaliteitseisen die onze beroepsorganisatie KNOV stelt op het gebied van opleiding, bijscholing en de wijze waarop wij ons vak uitoefenen.

Mijn naam is Dorien Kraima. Zelf ben ik geboren in Veendam, toen nog in kraamkliniek Sint Franciscus. Ik ben opgegroeid in Vlagtwedde en dus een geboren en getogen Groningse.  Sinds 2003 ben ik verloskundige in Veendam. Ik vind het belangrijk dat de zwangere en haar partner met een goed gevoel terug kijken op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven: het krijgen van een kindje. Ik ben blij dat ik dit samen met de ouders mag beleven. Zelf ben ik moeder van twee jongens Thomas en Ruben.

Mijn naam is Annika van der Molen-Haandrikman geboren in 1988 en opgegroeid in Gieterveen. Sinds 2015 werk ik bij de Verloskundigenpraktijk Veendam. Het werk als verloskundige is ontzettend afwisselend, nieuw leven blijft iets fascinerends en het is dan ook heel bijzonder om deze gebeurtenis dagelijks van zo dichtbij mee te mogen maken. In mei 2018 ben ik moeder geworden van een zoontje Job. Een verrijking voor het uitoefenen van het beroep verloskundige!

 

 

Mijn naam is Lidewij Buter, ik kom uit Groningen en ik ben de jongste uit een gezin van zes kinderen.  Vanaf februari 2018 werk ik als waarneemster voor de Verloskundigenpraktijk Veendam. Tijdens mijn diensten logeer ik in een B&B in Veendam, waardoor ik altijd snel ter plaatse kan zijn. De zwangerschap en al haar mooie en spannende kanten vind ik ontzettend bijzonder. Om deel uit te mogen maken van een van de meest bijzondere perioden in het leven van een zwangere en haar partner blijft elke keer weer speciaal. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte hebben wij vaste waarneming die de spreekuren en/of diensten doet. Als het om een langere periode gaat, zullen wij zorgen dat je Tom Bus  op het spreekuur hebt gezien zodat de kans dat je een vertrouwd gezicht aan je bed hebt groot is.

 

 

Ik ben Tom Bus, geboren op 2 februari 1955 te Bilthoven. Op 16-17 jarige leeftijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Ik was gefascineerd door zwangerschap en bevalling. Ervaringen, niet opgedaan bij mensen, maar in het dierenrijk.  Na het doorlopen van de middelbare school ben ik me eerst wat breder gaan oriënteren in de gezondheidszorg, deels ook vanwege het feit dat ik te jong was om de opleiding tot verloskundige te gaan volgen. Nadat ik in 1977 de opleiding tot verpleegkundige A had voltooid in het Sint Lucas Ziekenhuis te Winschoten ben ik de opleiding tot verloskundige in Heerlen gaan volgen. Deze heb ik in 1980 afgerond. In augustus 1980 ben ik begonnen met de verloskundigenpraktijk in Veendam. Aanvankelijk als solist. Zelf, inmiddels drie kinderen en zeven kleinkinderen rijker, ben ik nog steeds onder de indruk bij de geboorte van een kindje en hoop dit gevoel nog lang te mogen koesteren. Per 1 december 2016 ben ik geen praktijkhouder meer, maar vaste waarnemer geworden van de praktijk. Je zult mij tegenkomen tijdens vakanties, cursussen, en/of ziekte.