Sinds 1980 is onze verloskundigenpraktijk gevestigd in Veendam. Tom Bus werkte jarenlang als solist alleen vanuit zijn huis (Verloskundigenpraktijk Borgerspark). In 2003 is Dorien hem komen versterken. Sinds 2013 is de praktijk verhuist naar het Beneden Oosterdiep en is de naam ook veranderd in Verloskundigenpraktijk Veendam. In 2017 hebben Annika en Dorien de praktijk van Tom overgenomen.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap, waar professionele zorg en wederzijds vertrouwen centraal staan. Deze zorg bieden wij aan op een kleinschalige manier. Wij zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van een persoonlijke band de uiteindelijke bevalling ten goede komt. Daar nemen wij dan ook graag de tijd voor. Tijdens de zwangerschap leer je ons dan ook allemaal kennen.

Mijn naam is Dorien Kraima. Zelf ben ik geboren in Veendam, toen nog in kraamkliniek Sint Franciscus. Ik ben opgegroeid in Vlagtwedde en dus een geboren en getogen Groningse.  Sinds 2003 ben ik verloskundige in Veendam. Ik vind het belangrijk dat de zwangere en haar partner met een goed gevoel terug kijken op een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven: het krijgen van een kindje. Ik ben blij dat ik dit samen met de ouders mag beleven. Zelf ben ik moeder van twee jongens Thomas en Ruben.

Mijn naam is Annika van der Molen-Haandrikman geboren in 1988 en opgegroeid in Gieterveen. Sinds 2015 werk ik bij de Verloskundigenpraktijk Veendam. Het werk als verloskundige is ontzettend afwisselend, nieuw leven blijft iets fascinerends en het is dan ook heel bijzonder om deze gebeurtenis dagelijks van zo dichtbij mee te mogen maken. In 2018 ben ik moeder geworden van een zoontje Job. Een verrijking voor het uitoefenen van het beroep verloskundige!

Mijn naam is Iris Boels, geboren in Groningen en opgegroeid in Hoogezand en omstreken. Echt een geboren en getogen Groningse dus. Sinds oktober 2019 maak ik deel uit van het team van de Verloskundigenpraktijk Veendam. Ik mag in mijn beroep de zorgzaamheid uitten die ik ten overvloede bezit en een van de mooiste gebeurtenissen in iemands leven begeleiden. Goed luisteren naar de vrouwen (en mannen natuurlijk) vind ik hierin erg belangrijk, maar ook de rust bewaren in het begeleidingsproces staat hoog aangeschreven bij mij. Ik ben positief ingesteld en hou van een gezonde dosis humor. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens deze mooie periode in jullie leven!