Welkom bij de Verloskundigenpraktijk Veendam. Ben je woonachtig in Oude Pekela en op zoek naar een verloskundige, schrijf je dan nu bij ons in.

De geboorte van een kind, en dus ook de geboorte van een moeder, is een spannende gebeurtenis, die zowel blijdschap als onzekerheid met zich mee kan brengen. Wij streven ernaar dat jij en je partner de zwangerschap en bevalling zo optimaal mogelijk kunnen beleven. Wij bieden kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht, toegespitst op jullie persoonlijke wensen en behoefte.

Wij nodigen je uit op deze website om kennis te maken met onze praktijk en te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

We begeleiden zwangeren niet alleen in Oude Pekela maar ook in de gemeente Veendam,  Nieuwe Pekela, Menterwolde en  Aa en Hunze. Staat je woonplaats er niet bij en wil je graag zwangerschapsbegeleiding van onze praktijk, neem dan contact met ons op.

Onze moderne praktijk bevindt zich in het centrum van Veendam, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Tevens beschikken wij over een geavanceerd echo apparaat, inclusief 3/4D optie.

We bieden naast de normale zwangerschapscontroles ook echo’s, een kinderwensspreekuur, diverse cursussen en informatieavonden aan, zodat je goed geïnformeerd jouw zwangerschap en bevalling kan ervaren. Na de bevalling begeleiden we het kraambed, geven we begeleiding bij borstvoeding ook verhuren we eventueel kolven. Lees verder » Wat kun je van ons verwachten?

Ons team bestaat uit drie verloskundigen. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle drie kennen, zodat je een vertrouwd gezicht krijgt tijdens de bevalling en in het kraambed. Daarnaast zijn we je eerste aanspreekpunt bij vragen en/of problemen. Lees verder » Lees hier meer over het team