Welkom bij de Verloskundigenpraktijk Veendam. Ben je zwanger, heb je een kinderwens of ben je op zoek naar een verloskundige die je kraambed wil verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Zwangerschap is een bijzondere periode waarin je je kindje voelt groeien en waarin je je gaat voorbereiden op zijn of haar komst. Een periode van spannende en blijde verwachting, maar soms ook van onzekerheid en veranderingen. Wij begeleiden je graag in deze periode en geven je informatie en voorlichting. Bij ons staan persoonlijke en deskundige begeleiding, aandacht, betrokkenheid voor jou en je partner centraal.

Ons team bestaat uit 3 verloskundigen, die je allemaal zult ontmoeten tijdens de zwangerschap. Hierdoor zul je altijd een vertrouwd gezicht zien, indien je ons nodig hebt. Wij zijn alle drie echoscopist, waardoor we regelmatig naar jullie kindje zullen kijken bij ons op de praktijk.

Wij zien er naar uit om jullie in onze praktijk te ontvangen. Meld je nu aan of neem laagdrempelig contact met ons op bij vragen of onzekerheden.