Lieve allemaal,

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik met ontzettend veel passie en plezier mogen werken bij Verloskundigenpraktijk Veendam. Helaas zal ik met een lach en een traan per 1 oktober 2019 Veendam achter mij laten..

Vanaf dan ga ik een aantal maanden met mijn vriend rondreizen door Zuidoost-Azië! Na dit avontuur verhuizen we naar Zuid-Holland, om samen te ontdekken hoe het is om in dit deel van Nederland te wonen. Natuurlijk zal ik daar mijn werk als verloskundige weer oppakken!

In Veendam heb ik samen met jullie hele mooie, gelukkige en ontroerende… maar ook verdrietige en emotionele momenten mogen meemaken. Ik heb jullie kracht, doorzettingsvermogen en veerkracht mogen zien en ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik hierbij zo dicht naast jullie heb mogen staan. Al deze bijzondere momenten neem ik mee in mijn rugzak als verloskundige.

Ik wil iedereen bedanken die mijn periode in Veendam zo waardevol heeft gemaakt. In het bijzonder Annika en Dorien die twee hardwerkende top verloskundigen zijn met een superfijne praktijk! De praktijk zal vanaf oktober worden aangevuld door verloskundige Iris Boels, binnenkort zal zij zich aan jullie voorstellen.

Tot slot wens ik iedereen alle goeds, gezondheid en geluk toe!

Liefs, Lidewij