Ben je zwanger of wil je zwanger worden en woon je in Nieuwe Pekela, dan ben je bij ons van harte welkom. Ben je onder controle bij de gynaecoloog en zoek je een verloskundige voor begeleiding van je kraambed, dan kun je ook bij onze verloskundigenpraktijk terecht.

Zwangerschap en bevallen zijn bijzondere en unieke momenten in je leven. Daar willen wij jou graag bij begeleiden.

Wij vinden het belangrijk om in een ontspannen sfeer hier de tijd voor te nemen, zowel tijdens het spreekuur als bij de bevalling en in het kraambed. Onze zorg is persoonlijk en professioneel. Jij en je partner staan bij ons centraal.

We begeleiden zwangeren niet alleen  in Nieuwe Pekela maar ook in de gemeente Veendam, Menterwolde, Oude Pekela, Aa en Hunze. Staat je woonplaats er niet bij en wil je graag zwangerschapsbegeleiding van onze praktijk, neem dan contact met ons op.

We bieden, in ons modern praktijkgebouw,  naast de normale zwangerschapscontroles ook echo’s, eventueel  3/4D optie, een kinderwensspreekuur, diverse cursussen en informatieavonden aan, zodat je goed geïnformeerd jouw zwangerschap en bevalling kan ervaren. Na de bevalling begeleiden we het kraambed, geven we begeleiding bij borstvoeding ook verhuren we eventueel kolven. Lees verder » Wat kun je van ons verwachten?

Ons team bestaat uit drie verloskundigen. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle drie kennen, zodat je een vertrouwd gezicht krijgt tijdens de bevalling en in het kraambed. Daarnaast zijn we je eerste aanspreekpunt bij vragen en/of problemen. Lees verder » Lees hier meer over het team

Graag tot ziens bij ons in de praktijk!