Borstvoeding is de meest natuurlijke en complete voeding voor je baby. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft en biedt extra bescherming tegen ziektes en infecties. Bovendien beschermt borstvoeding je kindje tegen het ontstaan van een allergie. Zeker wanneer jij of je partner of een van je kinderen een allergie heeft, is het erg belangrijk om borstvoeding te geven. Voor meer informatie:

bv_logo_lll La Leche League
Biedt informatie en ondersteuning aan vrouwen die hun baby borstvoeding willen geven.
bv_natuurlijk_logo Vereniging Borstvoeding Natuurlijk
De vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) is er voor moeders die graag borstvoeding willen geven, maar hier vragen over hebben, informatie over zoeken of een steuntje in de rug nodig hebben.
logo bv com Borstvoeding.com
Op deze site is zeer veel informatie over borstvoeding te vinden.

Voorlichtingsavonden Borstvoeding

Kraamzorg Het Groene Kruis organiseert regelmatig in onze praktijk een informatie avond voor aanstaande ouders over borstvoeding. De avond wordt gegeven door een lactatiekundige. Opgeven via de klantenservice : 050-3666422 of via de website : www.kraamzorghetgroenekruis.nl

Online Borstvoedingsmagazine

Het Voedingscentrum heeft een fris online borstvoedingsmagazine in het leven geroepen.  Met persoonlijke verhalen, adviezen, tips en filmpjes. (Aanstaande) ouders krijgen antwoord op veelgestelde vragen over borstvoeding: Hoe leg ik mijn baby goed aan? Krijgt mijn baby genoeg binnen? Hoe werkt kolven?
Bekijk het online magazine hier.