Je bent zwanger, op zoek naar een verloskundige.

Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven waarin we je graag onze begeleiding aan bieden. Wij vinden het belangrijk om in een ontspannen sfeer hier de tijd voor te nemen, zowel tijdens het spreekuur als bij de bevalling en in het kraambed. Onze zorg is persoonlijk en professioneel. Jij en je partner staan bij ons centraal.

We begeleiden zwangeren niet alleen in Borgercompagnie maar ook in de gemeente Veendam, Menterwolde, Pekela, Aa en Hunze. Staat je woonplaats er niet bij en wil je graag zwangerschapsbegeleiding van onze praktijk, neem dan contact met ons op.

We bieden naast de normale zwangerschapscontroles ook echo’s, een kinderwensspreekuur, diverse cursussen en informatieavonden aan, zodat je goed geïnformeerd jouw zwangerschap en bevalling kan ervaren. Na de bevalling begeleiden we het kraambed, geven we begeleiding bij borstvoeding ook verhuren we eventueel kolven. Lees verder » Wat kun je van ons verwachten?

Ons team bestaat uit drie verloskundigen. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle drie kennen, zodat je een vertrouwd gezicht krijgt tijdens de bevalling en in het kraambed. Daarnaast zijn we je eerste aanspreekpunt bij vragen en/of problemen. Lees verder » Lees hier meer over het team